AFETTEK - Kurucular III. Koordinasyon Toplantısı

AFETTEK - Afet ve Acil Durum Teknolojileri Platformu kurucularının III. Koordinasyon Toplantısı, Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde, 5 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
Toplantıda, Platformun 8 Ağustos 2023 tarihli II. Koordinasyon Toplantısı sonrasında kaydedilen gelişmeler, Platforma yapılan üyelik başvuruları, Platform yönetim organlarına işlerlik kazandırılması konuları değerlendirildi.
AFETTEK Kümelenmesinin hayata geçmesi için yapılacak hazırlıklar, kümelenmenin ihtiyaç duyduğu paylaşımlı altyapıların tanımlanması ve kümelenme çalışmalarında odak alanların belirlenmesi ve iş planlarının hazırlanması konuları ele alındı.
Kurucuların IV. Koordinasyon Toplantısının 5 Ekim 2023 tarihinde, OSTİM OSB ev sahipliğinde yapılması öngörüldü.